Visa mig en man med en Tattoo. Så visar jag dig en man med en spännande historia

Låter det lite Hippie tycker du? Kanske? Eller så tycker ju många att tatueringar är något för kriminella “gangsters” och sjömän?

Så var det för inte så länge sedan. Eller rättare sagt det var den vanliga bilden av dessa tatuerade busar utan jobb eller framtid i villa kvarteret. Men dom sista 10 åren har då ändrat på detta radikalt. Kanske lite för mycket skulle några hard core säga?

Idag går ju varenda ung mamma runt med massor av Ink som inte ens betyder något det ska bara på för det är modet just nu. Vilket jag personligen tycker är totalt super idiotiskt! Inka för mode.

En tatuering betyder något. Det är ett minne, ett statement. Något har hänt? En del av en människas historia är inget att skoja med. Ärligt detta är något som ska tas mera seriöst.

Visa mig en man med en Tattoo. Så visar jag dig en man med en spännande historia!! No shit…

Knight Ink tattoo
Knight Ink Tattoo

Jag fick min första Tattoo när jag var 35 år. Det var en sådan där idiot ide jag fick så jag gick in på en studio. Såg vad jag ville ha ur en massa bilder på väggen. Totalt sjukt och inte genom tänkt. Men jag hade en super upplevelse med att få min första Tattoo.

Och det gav mig blod på tanden. Jag ville ha mera. Jag minns vad tatueraren sade till mig den gången.

“Man får aldrig bara en tatuering – Du kommer att få flera med tiden”

Ja, ja, tänkte jag bara. Jag ska ju bara ha en. Jag kommer inte få an massa Ink överallt det kan du vara säker på. Men gissa vad som hände? Killen hade ju rätt. Man kan inte bara få en. Det tog många år innan jag fick nummer 2. Men så gick det snabbaremed nummer 3 och 4.

Nummer 5 blir skissad nu.

Min Tattoo artist är ett sant geni och duktig som få. Checka ut hans Facebook sida så kan du browsa Knight Ink Tattoos portfolio.

Detta är min #2 på höger underarm.

Den är lika snygg idag som för 3 år sedan. Eller är du till mera HOT Tattoos? Så se denna nedan.

(Nej det är inte min 😂) Men det är Knight Ink som har gjort den.

“Show me a man with a tattoo and I’ll show you a man with an interesting past.”
Jack London

Hur gick Tattoos från Subkultur till Pop kultur??

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »